Secretariaatsservice ABCS

Regelen zit in ons bloed!

Regelen zit in ons bloed! Daarom nemen wij  graag het secretariaat van jouw stichting, vereniging, maatschap of bedrijf geheel of gedeeltelijk uit handen. Je kunt ons zien als een verlengstuk van jouw organisatie.

De Virtual Assistant (VA) is jouw assistent op afstand, die flexibel ingezet kan worden op momenten waarop het jou uitkomt. Terwijl zij orde schept in je mailbox, telefoontjes beantwoordt, zorgt dat jouw planning en agenda kloppen en overzichtelijk zijn, je social media kanalen bijhoudt, klantdagen organiseert, etc., etc. kun jij je bezig houden met je eigen business. Door zaken uit handen te geven, krijg jij meer rust en ruimte om te focussen en te groeien!

Je werkt met een vaste VA, die past bij jouw wensen en behoeften. Flexibiliteit en kwaliteit staan bij ons voorop. Heb je de ene week veel werk, de andere week weinig? Je kunt al een abonnement afsluiten vanaf 1 uur per week. Opschalen kan altijd, uitbreiden van het takenpakket ook.

Klinkt je dat als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag kennis met jou om samen te bekijken hoe wij je zo optimaal mogelijk kunnen ondersteunen. 

Op zoek naar (tijdelijke) ondersteuning op locatie?

Parttime, fulltime, voor bepaalde of onbepaalde tijd secretariële ondersteuning nodig? Wij passen ons graag aan jou aan. Onze poule bestaat uit flexibele telefonistes, receptionistes, secretaresses, PA’s en officemanagers op diverse niveaus en met veel ervaring. Wij maken de ideale match!

Onze secretariaatsdiensten

Bent u op zoek naar een topsecretariaat?

NEEM CONTACT OP, WIJ HELPEN U GRAAG VERDER