ABCS Secretary Service

Werving & Selectie personal assistant regio Utrecht

Wij zoeken én vinden uw personal assistant in de regio Utrecht

Voor de Werving & Selectie van een Personal Assistant, regio Utrecht bent u bij ABCS aan het juiste adres! Bent u op zoek naar naar een bevlogen Personal Assisant in de regio Utrecht, een professional die begrijpt wat u bedoelt en passie heeft voor het vak? ABCS maakt voor u de juiste match!

ABCS het bureau voor de Werving & Selectie van u personal assistant in de regio Utrecht

ABCS is een werving- en selectiebureau voor Personal Assistants in de regio Utrecht. Wij geloven dat een organisatie pas de top kan bereiken door het inzetten van ervaren Personal Assistants, ABCS helpt u graag met het maken van de juiste match! Door onze jarenlange ervaring, kennis en het juiste netwerk vindt u de Personal Assistant uit de regio Utrecht die bij u past. Uiteraard bemiddelen wij op basis van 'no cure, no pay'. 

Inhuren van Personal Assistant diensten

Naast de Werving en Selectie van Personal Assistants in de regio Utrecht is het ook mogelijk om Personal Assistant diensten in te huren via ABCS. Wilt u meer weten over het inhuren van deze diensten? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

Contact met ABCS 

Wilt u informatie over de Werving en Selectie van een Personal Assistant in de regio Utrecht óf wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Werken als secretaresse via ABCS

Wilt u werken als personal assistant in de regio Utrecht? Doorlopend zoekt ABCS ervaren en gemotiveerde Personal Assistants in de regio Utrecht! Bekijk onze actuele vacatures op onze vacaturepagina. Zit er een passende vacature tussen? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog!