Bent u opzoek naar een secretaresse?

Ik zoek een secretaresse

Wij spreken regelmatig top secretaresses die voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn. Onze secretaresses zijn zowel full- als parttime beschikbaar en zijn door ons uitgebreid persoonlijk gesproken.

Ben u op zoek naar een: 

  •  Management Assistent
  •  Office manager
  •  Directiesecretaresse
  •  Secretaresse
  •  Personal Assistant
  •  Projectsecretaresse

ABCS is gespecialiseerd in het bemiddelen van secretaresses voor invulling van bovengenoemde rollen op basis van Werving & Selectie of tijdelijke basis. 

Heeft u op dit moment geen vacature, maar bent u benieuwd naar onze werkwijze? Dat kan! Wij maken graag, vrijblijvend, kennis zodat we snel kunnen schakelen indien er wel een vacature ontstaat.

Werken als secretaresse via ABCS

Wil jij werken als secretaresse? Doorlopend zoekt ABCS ervaren en gemotiveerde secretaresses! Bekijk onze actuele vacatures op onze vacaturepagina. Zit er een passende vacature tussen? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog! 

Persoonlijk, professioneel, oprecht geïnteresseerd…wij maken het verschil!
 

Contact met ABCS

Dankzij ABCS vindt u de dé medewerker die bij ú past! Uiteraard bemiddelen wij op basis van ‘no cure, no pay’. Wilt u informatie over het werven en selecteren van personeel óf wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. 

Appointments

Benieuwd wat onze professionele services voor jou kunnen betekenen?

Plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op jouw vraag.

Of neem contact op via: +31 (0)486 47 77 77