Een frisse blik op jouw secretariaat

Doe de
Secretariaatsscan

Ben je benieuwd of je verbeteringen kan aanbrengen in jouw secretariaat? Hoe krijg je bijvoorbeeld grip op pieken? En hoe kan er efficiënter gewerkt worden en kunnen jouw teamleden beter samenwerken? Maak gebruik van de Secretariaatsscan van ABCS! Onze professionals nemen jouw secretariaat onder de loep en geven duidelijke aanbevelingen. Je ontvangt hierbij geen ellenlange rapporten, maar je krijgt snel en vooral concreet een overzicht van verbeterpunten.

Maak kennis met onze Secretariaatsscan. Deze bestaat uit de volgende drie stappen:

Van overzicht naar inzicht

Zo creëren wij een topsecretariaat

Stap 1: Analyse

Eén van onze professionals draait een aantal dagdelen mee op jouw secretariaat. Gedurende haar aanwezigheid interviewt ze enkele teamleden en betrokkenen en kijkt ze met een frisse blik hoe alles is ingeregeld. Vervolgens delen wij onze bevindingen en verbetervoorstellen met jou.

Stap 2: Optimalisatie

Aan de hand van concrete doelen gaan wij samen met jouw team aan de slag om jouw secretariaat te optimaliseren. Wij maken een efficiëntieslag en zorgen voor een sterk team dat goed samenwerkt. Indien gewenst helpen wij je bij het vinden van eventuele nieuwe medewerkers.

Stap 3: Evaluatie

De eerste weken hebben wij wekelijks contact: wij monitoren nauwlettend of de gestelde doelen behaald worden en of iedereen tevreden is en zo optimaal mogelijk functioneert. Indien nodig stellen wij bij. Uiteindelijk draait jouw secretariaat optimaal met een enthousiast en gedreven team.

Maak kennis met onze
zeer ervaren professionals

Deskundig en gespecialiseerd

Vertrouw op de diensten van ABCS! U kent ze wel: duizendpoten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, die aan een half woord genoeg hebben, die zich snel aanpassen en – nóg belangrijker – die bij u passen. Onze professionals laten u kennismaken met de ongekende mogelijkheden!

Carlijn Voss

Receptioniste

secretariële ondersteuning

Maak gebruik van de Secretariaatsscan

Aarzel niet en neem contact met ons op! In een persoonlijk gesprek
vertellen we je meer over de mogelijkheden. Onze professionals kijken
met een frisse blik naar jouw secretariaat en komen met verkwikkende
ideeën en verbeteringen!