Werken via ABCS

Werken bij ABCS

Vacatures

Ben jij een echte duizendpoot? Heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan en beschik je – indien nodig – over engelengeduld? Bij ABCS zijn wij regelmatig op zoek naar toppers zoals jij! Bekijk hier onze openstaande vacatures en solliciteer op de functie van jouw keuze. Wanneer er een match is, nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Escharen. Hoe drink jij je koffie? Dan zorgen we dat deze alvast klaarstaat wanneer je op gesprek komt.

Open sollicitatie
Is er momenteel geen (passende) vacature, maar denk je dat je van toegevoegde waarde bent voor ons team? Dan maken we graag kennis met jou. Stuur jouw open sollicitatie naar info@abcs-service.nl en verras ons met jouw motivatie. Wie weet spreken we elkaar binnenkort!

 

Verfijn

Functie

Regio

Office vacatures

 • Management Assistant / Project Assistant

  Escharen - Minimaal 28 uur per week

  Ben jij een top ondersteuner, die graag regelt & organiseert én dus gestructureerd werkt? Krijg jij energie om voor meerdere opdrachtgevers en projecten te werken? Vind jij het geen probleem dat jou dag anders kan lopen omdat er een spoedklus tussenkomt? Lees dan verder!
   

 • Enthousiaste telefoniste (24 uur per week)

  Nijmegen - De functie is inmiddels succesvol ingevuld

  In verband met uitbreiding van het team zoeken wij per direct een telefoniste met receptietaken voor 24 uur per week. Lees hier verder!

 • Support Professional / Project Assistant (voor interim-opdrachten)

  Bij opdrachtgevers op locatie | hybride - minimaal 24 uur per week

  Ben jij een top ondersteuner, die graag regelt & organiseert én gestructureerd werkt? Krijg jij energie van verschillende opdrachtgevers en projecten? Vind jij het geen probleem dat je nooit weet hoe jouw dag eruit ziet (want geen dag is hetzelfde)?
  Lees dan verder!

 • Junior assistant

  Traineeship door heel Nederland - 32-40 - DEZE VACATURE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD

  Young professionals en stagiaires opgelet, you are looking for us!

  Ben jij een young professional en net klaar met je studie in de richting van (management) assistant? Of ben je nog aan het studeren en op zoek naar een toffe stageplek? Dan zoek jij ons en wij jou!

 • Medewerker Online marketing & Communicatie

  Escharen - 32-40 - DEZE VACATURE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD

  Ben jij creatief en heb je een passie voor online communicatie? Sta jij te popelen om de online zichtbaarheid van ABCS en haar opdrachtgevers nog verder te vergroten? Wil jij mee bouwen om platform Clubp nog beter op de kaart te zetten? Lees dan snel verder!

 • Receptioniste / Front office medewerker (m/v)

  Cuijk - 24 uur - DEZE VACATURE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD

  Ben jij een aanpakker? Een snelle schakelaar die positief en probleemoplossend denkt? En een gastheer of gastvrouw die het ijzersterke familiegevoel van onze opdrachtgever uitstraalt naar klanten, leveranciers en medewerkers? Lees dan snel verder!

Onze bedrijfscultuur

Werken met veel passie en plezier

Ons kantoor is gevestigd op een prachtige buitenlocatie in het kleine dorpje Escharen (nabij Grave). Bij ons kan je rekenen op een open cultuur en harde werkers met veel passie en vooral plezier. Stuk voor stuk zijn onze medewerkers organisatietalenten en ondersteuners pur sang. Ons team is geen eenheidsworst, maar bestaat juist uit verschillende types. Iedereen mag vooral zichzelf zijn en doen waar zij energie van krijgt!

Ontwikkel jezelf!

Doorgroei-, én scholingsmogelijkheden

Wij vinden zelfontwikkeling heel belangrijk, daarom bieden wij jou tal van doorgroeimogelijkheden én scholingsmogelijkheden. Wil je een seminar, beurs of training volgen? Het is allemaal mogelijk! Afhankelijk van je functie werk je op kantoor in Escharen of op locatie bij een opdrachtgever (of een combinatie van beide).