Werken via ABCS

Werken bij ABCS

Vacatures

Ben jij een echte duizendpoot? Heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan en beschik je – indien nodig – over engelengeduld? Bij ABCS zijn wij regelmatig op zoek naar toppers zoals jij! Bekijk hier onze openstaande vacatures en solliciteer op de functie van jouw keuze. Wanneer er een match is, nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Escharen. Hoe drink jij je koffie? Dan zorgen we dat deze alvast klaarstaat wanneer je op gesprek komt.

Open sollicitatie
Is er momenteel geen (passende) vacature, maar denk je dat je van toegevoegde waarde bent voor ons team? Dan maken we graag kennis met jou. Stuur jouw open sollicitatie naar info@abcs-service.nl en verras ons met jouw motivatie. Wie weet spreken we elkaar binnenkort!

 

Verfijn

Functie

Regio

Office vacatures

 • Office Manager / Project Assistant

  Grave - 32-40

  Team ABCS groeit én is achter de schermen druk bezig met een super gave nieuwe dienst. Daar hebben we versterking bij nodig. We zijn op zoek naar een top ondersteuner. Iemand die graag regelt & organiseert én gestructureerd werkt. Hoe jouw dag eruit ziet, dat weet je nooit, want geen dag is hetzelfde. Krijg jij daar energie van? Lees dan verder!

 • Telefoniste vakantiekracht (week 24 t/m 34)

  Nijmegen - 24-40

  Voor het opvangen van de vakantiepiek zoeken wij een telefoniste/receptioniste voor 24-40 uur per week. Jij bent inzetbaar vanaf week 24 t/m week 34. 

 • Flexibele telefoniste (oproepkracht)

  Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een flexibele telefoniste/receptioniste, die inzetbaar is voor vervanging bij ziekte en vrije dagen van het vaste team. In de praktijk blijkt dat we regelmatig een beroep op je zullen doen, vooral in de vakantieperiodes. 

 • Management Assistente/Projectondersteuner

  Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld

  Ben jij een enthousiaste duizendpoot, die alles graag zo efficiënt en effectief mogelijk op rolletjes laat lopen? Door de groei van onze opdrachtenportefeuille en de ontwikkeling van nieuwe activiteiten, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

 • Receptioniste

  Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld

  Per 1 juni aanstaande vervult het team van ABCS een nieuwe opdracht bij een businesscentrum te Nijmegen. In verband met deze opdracht zoeken wij een communicatief en organisatorisch sterk talent die meerdere rollen gaat invullen.

 • Telefoniste / receptioniste

  Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld

  Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een telefoniste/receptioniste voor 24 uur per week met daarnaast flexibel inzetbare uren ter vervanging bij ziekte en vrije dagen.

Onze bedrijfscultuur

Werken met veel passie en plezier

Ons kantoor is gevestigd op een prachtige buitenlocatie in het kleine dorpje Escharen (nabij Grave). Bij ons kan je rekenen op een open cultuur en harde werkers met veel passie en vooral plezier. Stuk voor stuk zijn onze medewerkers organisatietalenten en ondersteuners pur sang. Ons team is geen eenheidsworst, maar bestaat juist uit verschillende types. Iedereen mag vooral zichzelf zijn en doen waar zij energie van krijgt!

Ontwikkel jezelf!

Doorgroei-, én scholingsmogelijkheden

Wij vinden zelfontwikkeling heel belangrijk, daarom bieden wij jou tal van doorgroeimogelijkheden én scholingsmogelijkheden. Wil je een seminar, beurs of training volgen? Het is allemaal mogelijk! Afhankelijk van je functie werk je op kantoor in Escharen of op locatie bij een opdrachtgever (of een combinatie van beide).