ABCS Secretary Service

Secretaresse van de toekomst

Het secretaresse vak verandert en ABCS verandert mee

ABCS is het bureau vóór de secretaresse van de toekomst

Wij weten als geen ander dat het secretaressevak verandert. Het is van belang om mee te bewegen met deze veranderingen en om daarbij kansen te zien.

De kennis

Voor ons is het dan ook van belang dat de secretaresse van de toekomst kennis van zaken heeft in een specifieke richting. Talenkennis, kennis van het werken in projecten of binnen een sales- of marketingomgeving. Of zoveel inhoudelijke kennis van het bedrijf of de branche hebben dat zij de manager of het team dat zij ondersteunen op basis hiervan maximaal kunnen ontzorgen.

Jezelf blijven ontwikkelen is essentieel

Net als het secretaresse vak zijn ook competenties aan verandering onderhevig. Van Secretaresse naar Assistant? Jij, als Assistant, richt jouw werk in naar de behoeften van de organisatie. Dit gebeurt door het aanscherpen en vernieuwen van onmisbare competenties.

Werken als secretaresse van de toekomst via ABCS

Wil jij werken als secretaresse? Doorlopend zoekt ABCS ervaren en gemotiveerde secretaresses! Bekijk onze actuele vacatures op onze vacaturepagina. Zit er een passende vacature tussen? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog!