Het secretaresse vak verandert en ABCS verandert mee

Secretaresse van de toekomst

ABCS is het bureau vóór de secretaresse van de toekomst

Wij weten als geen ander dat het secretaresse vak verandert. Het is van belang om mee te bewegen met deze veranderingen en om daarbij kansen te zien.

De kennis

Voor ons is het dan ook van belang dat de secreteresse van de toekomst kennis van zaken heeft in een specifieke richting. Talenkennis, kennis van het werken in projecten of binnen een sales- of marketingomgeving. Of zoveel inhoudelijke kennis van het bedrijf of de branche hebben dat zij de manager of het team dat zij ondersteunen op basis hiervan maximaal kunnen ontzorgen.

Jezelf blijven ontwikkelen is essentieel

Net als het secretaresse vak zijn ook competenties aan verandering onderhevig. Van Secretaresse naar Assistant? Jij, als Assistant, richt jouw werk in naar de behoeften van de organisatie. Dit gebeurt door het aanscherpen en vernieuwen van onmisbare competenties.

Werken als secretaresse van de toekomst via ABCS

Wil jij werken als secretaresse? Doorlopend zoekt ABCS ervaren en gemotiveerde secretaresses! Bekijk onze actuele vacatures op onze vacaturepagina. Zit er een passende vacature tussen? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog! 

Contact met ABCS

Dankzij ABCS vindt u de dé medewerker die bij ú past! Uiteraard bemiddelen wij op basis van ‘no cure, no pay’. Wilt u informatie over het werven en selecteren van personeel óf wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. 

Daarom kies je ABCS

De drie voordelen op een rij

Elonique Dalhuisen

Oprichter

Angelien van der Zanden

Office Professional

Esther Kiestra

Office Professional

Lonneke Uittenbogaart

Projectondersteuner

Dilianne van Nistelrooij

Projectondersteuner

Adelisa Sejdic

Projectondersteuner

Talitha van Halen

Receptioniste

Nanda Thijsen

Receptioniste

Ellen Jansen

Receptioniste

Suus van Erp

Receptioniste

Marije Heesbeen

Receptioniste

Petra van Blijderveen

Receptioniste

Sanne Moolhuijzen

Receptioniste

Bärbel Severens

Projectondersteuner

Natasha Dirksen

Receptioniste

Maak kennis met onze
zeer ervaren professionals

Deskundig en gespecialiseerd

Vertrouw op de diensten van ABCS! Je kent ze wel: duizendpoten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, die aan een half woord genoeg hebben, die zich snel aanpassen en – nóg belangrijker – die bij jou passen. Onze professionals laten je kennismaken met de ongekende mogelijkheden!