Bent u op zoek naar een Management Assistent in de regio Nijmegen?

Werving & selectie Management Assistent Nijmegen

Als uw bedrijf is gevestigd in de regio Nijmegen en u bent op zoek naar een Management Assistent dan zijn wij hèt Werving & Selectiebureau. ABCS levert niet alleen toppers, maar hecht grote waarde aan persoonlijke dienstverlening. Wij staan voor kwaliteit!

Daarnaast zijn wij bekend met de markt en hebben wij niet alleen Management Assistentes in bemiddeling die direct beschikbaar zijn, ook toppers die niet actief op zoek zijn, maar wel willen bewegen indien er een interessante vacature bij ons binnenkomt hebben wij in ons netwerk.

Heeft u een andere vacature? Daar kunnen wij u ook uitstekend bij van dienst zijn. Onze focus ligt bij alle administratieve vacatures.

Indien je op zoek bent naar een uitdagende functie als Management Assistent Regio Cuijk / Boxmeer / Den Bosch dan komen wij graag met je in contact.

Contact met ABCS

Dankzij ABCS vindt u de dé medewerker die bij ú past! Uiteraard bemiddelen wij op basis van ‘no cure, no pay’. Wilt u informatie over het werven en selecteren van personeel óf wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.