De rechterhand van projectmanagers

een projectondersteuner inhuren
creëert rust en ruimte

De projectondersteuners van ABCS supporten ambitieuze projectteams op hoog niveau. Zij creëren rust en ruimte en houden nauwlettend in de gaten dat er niets over het hoofd gezien wordt. Zelfs de meest ambitieuze tijdlijnen zijn haalbaar. Zij doen waar zij goed in zijn, zodat de projectteamleden kunnen doen waar zij goed in zijn.

ABCS ontzorgt projectmanagers
en projectteams

De professionele en vakbekwame projectondersteuners van ABCS ontzorgen projectmanagers en projectteams. Zij zorgen dat alles op rolletjes loopt, zodat de projectmanager het project vlekkeloos kan leiden. In iedere fase van het project weet onze projectondersteuner precies wat er speelt en wat er nog komen gaat. Vanzelfsprekend bereidt zij zich hier goed op voor. De projectondersteuner is betrokken en nauwkeurig. Ze functioneert zelfstandig, maar krijgt ook energie van het werken in team- en projectverband. Ze is pragmatisch, pakt zaken snel op en legt een goede fundering, waarop stevig gebouwd kan worden.

Professionele en efficiënte ondersteuning

Bij ABCS staan de menselijke kwaliteiten van ons team voorop. Maar zoals je van professionals mag verwachten, maken we gebruik van moderne tools om alle projectaangelegenheden effectief te beheren. Alle data wordt in de cloud opgeslagen, iedereen werkt met dezelfde bestanden en het werken met (foutgevoelige) losse Microsoft Excel-lijsten is verleden tijd. Alle betrokken projectteamleden kunnen door middel van een persoonlijke link toegang krijgen tot de voor hen relevante data en bestanden. Vanzelfsprekend sluiten wij ons ook graag en gemakkelijk aan bij de tools die onze opdrachtgevers gebruiken.

Vlekkeloze organisatie van
ieder project

De leden van jouw projectteam kunnen rekenen op optimale ondersteuning. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over de benodigde inhoudelijke kennis én staan wij honderd procent garant voor een vlekkeloze organisatie van ieder project. Parttime, fulltime, voor bepaalde of (nog) onbepaalde tijd. Flexibel inzetbaar, vanaf één uur per week. Op locatie van de opdrachtgever of vanuit het kantoor van ABCS, maar meestal een combinatie van beide. Dankzij deze slimme combinatie wordt het project ieder werkdag beheerd! Benieuwd wat onze professionals voor jouw project kunnen betekenen? Plan direct een afspraak. We stemmen graag de mogelijkheden met je af.

Ontdek de diensten van ABCS

WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN

 • Inrichten backoffice project

  Een project in de opstartfase? ABCS denkt graag mee over een passende organisatiestructuur en neemt al vanaf de eerste fase de uitvoerende taken uit handen. We schrijven projectplannen, helpen jou bij jouw subsidieaanvragen en nemen eventueel het budgetbeheer op ons. Zo bouwen we samen met jou een stevige fundering waar nog jarenlang op gebouwd kan worden.

 • Notuleerservice

  De projectondersteuner sluit aan bij vergaderingen en maakt notulen of besluitenlijsten. Daarnaast zorgt zij ervoor dat alles perfect doorloopt en checkt tussendoor bij de projectteamleden of acties ook daadwerkelijk zijn uitgezet. Zo houden we samen de vaart in het project en is het halen van deadlines een vanzelfsprekendheid. De projectondersteuner is het spin in het web.

 • Elonique Dalhuisen

  Oprichter

  Angelien van der Zanden

  Office Professional

  Esther Kiestra

  Office Professional

  Dilianne van Nistelrooij

  Projectondersteuner

  Linda Kosdi

  Office Proffessional

  Famke Linnartz

  Office Professional

  Merel Verheul

  Projectmanager

  Angela de Best

  Office Professional

  Liesbeth van de Logt

  Office Professional

  Amen Afonso

  Office Professional

  Nadia Zielinski

  Office Professional

  Teddie Bos

  Office Professional

  Marilou Linders

  Marketing Manager

  Talitha van Halen

  Management Assistente

  Nanda Thijsen

  Receptioniste

  Sanne Moolhuijzen

  Receptioniste

  Mariska Nieuwenhuizen

  Receptioniste

  Carlijn Voss

  Receptioniste

  Carin de Reuver

  Facility Assistant

  Maak kennis met onze
  zeer ervaren professionals

  Deskundig en gespecialiseerd

  Vertrouw op de diensten van ABCS! Je kent ze wel: duizendpoten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, die aan een half woord genoeg hebben, die zich snel aanpassen en – nóg belangrijker – die bij jou passen. Onze professionals laten je kennismaken met de ongekende mogelijkheden!

 • Communicatie

  In jouw project is communicatie de rode draad. Goede communicatie is o zo belangrijk voor de kwaliteit van het project. Onze projectondersteuners weten wat er gaande is rondom een project, zorgen voor de juiste lijntjes en houden de informatievoorziening (website, social media, nieuwsbrieven) actueel. Dit doen ze tijdig en vakkundig, vanzelfsprekend altijd in overleg met het projectteam of de projectleider.

 • Projectadministratie

  Wij houden de projectadministratie op orde. Dossiers zijn compleet, bestanden zijn op de juiste manier gearchiveerd. Onze projectondersteuners richten de juiste online tools is om samen met het projectteam zo optimaal en efficiënt mogelijk samen te werken. Een mailing of uitnodiging versturen? Ook dat regelen onze professionals.

 • Rapportages en presentaties

  Om een project te doen slagen, zij goede rapportages en presentaties nodig. In deze rapportages wordt er terugkoppeling gegeven over de stand van zaken. Onze projectondersteuners werken het concept uit, stemmen het af met de projectteamleden en zorgen voor een volledig en mooi opgemaakte rapportage. (tussentijdse) Presentaties geven? Laat dat maar aan ons over. Zo komt het projectteam goed voor de dag.

 • Afhandeling mail en telefoon

  Mailverkeer gaat 24/7 door en de mailbox van jouw projectteam loopt iedere dag langzaam maar zeker weer vol. De projectondersteuner houdt de mailbox van het project op orde en zorgt voor adequate afhandeling. Zodat de juiste mails op de juiste momenten beantwoord worden. Wil je ook alle inkomende telefoontjes laten behandelen door ABCS? Dat is mogelijk! Tijdens kantooruren nemen wij de telefoon aan voor jouw projectorganisatie.

 • Agendabeheer

  Je bent de hele dag druk in de weer en gaat van afspraak naar afspraak. Je agenda zit steeds voller en er moet nog van alles tussendoor. De projectondersteuner plant jouw afspraken op een efficiënte manier. Ze houdt rekening met reistijd en zorgt voor voldoende voorbereidingstijd. Een afspraak op locatie of virtueel? Samen bekijkt ze met jou de beste opties. En natuurlijk zijn alle relevante documenten en informatie gekoppeld aan jouw afspraak. Gemakkelijk én efficiënt!

 • Bijeenkomsten en evenementen

  Een beurs, relatiedag of ander evenement? Daar draait het team van ABCS haar hand niet voor om.

  Wij zorgen ervoor dat jouw bijeenkomst of evenement slaagt. Dat doen we vanaf het eerste brainstormmoment totdat de laatste gast het evenement verlaat. Maar ook daarna. Met een goede terugblik en follow-up. Onze online tools zijn inzetbaar zijn voor onder andere bijeenkomsten, vergaderingen, verkiezingen, workshops en meer. iDeal-betaling? QR-ticket? Geautomatiseerde en gepersonaliseerde mails? Onze professionals regelen het!

 • Vergaderfaciliteit

  Op zoek naar een vergaderfaciliteit waar je een ledenbijeenkomst kan houden? Of zoek je een vergaderlocatie waar de periodieke projectvergaderingen plaats kunnen vinden? ABCS regelt een geschikte locatie! Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk en vinden binnen no time een locatie die past bij jouw wensen en uitstraling. Het is ook mogelijk om bij on op kantoor in Escharen te vergaderen!

Wij leveren

Ons fundamentele doel is om volledige klanttevredenheid te bieden. We streven ernaar om toegevoegde waarde te bieden aan elk project waaraan we werken, en we werken ijverig om in elke fase van het proces aan de verwachtingen van de klant te voldoen. We leveren uitzonderlijke resultaten op tijd, elke keer weer. Zelfs de meest ambitieuze tijdlijnen zijn haalbaar met ABCS.

“Wij hebben alle vertrouwen in de denkers én doeners van ABCS”

- Huismerk Energie

Waarom ABCS een meerwaarde is

DE DRIE VOORDELEN OP EEN RIJ

 • Bij jou op locatie-
  of op afstand inzetbaar

 • Voor korte termijn of
  lange periode inzetbaar

 • Een unieke poule met vaste,
  ervaren
  krachten

Appointments

Benieuwd wat onze professionele services voor jou kunnen betekenen?

Plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op jouw vraag.

Of neem contact op via: +31 (0)486 47 77 77