Wij zoeken én vinden uw ideale office manager

Werving & Selectie van office managers

Hoofd

Bent u op zoek naar een goede office manager? Vanzelfsprekend gaat u voor de allerbeste kandidaat. Iemand die volledig past bij uw wensen en eisen. Een office manager op wie u blind kunt vertrouwen en die u ontzorgt en ontlast. Maar hoe vindt u deze topmedewerker? Schakel ABCS in voor de werving & selectie van uw nieuwe office manager!

ABCS werft en selecteert office managers

Heeft uw onderneming behoefte aan een nieuwe office manager? Bijvoorbeeld omdat uw bedrijf een grote groei doormaakt of u binnen uw bedrijf kampt met ziekte, zwangerschapsverlof of vakanties? Een goede office manager is van grote toegevoegde waarde voor uw organisatie. ABCS is een wervings- en selectiebureau voor administratieve medewerkers. Wij werven en selecteren office managers die de leiders en managers van vandaag én morgen laten excelleren.

Zorgvuldig en persoonlijk selectieproces 

De werving & selectie van office managers is de core business van ABCS. Wij hebben jarenlange ervaring in het zoeken én vinden van de allerbeste kandidaten. Wij maken hierbij gebruik van onze opgedane kennis en ervaring én ons omvangrijke netwerk. Wij inventariseren uw wensen en bekijken vervolgens welke kandidaten uit ons netwerk hierbij aansluiten. Het selectieproces gaat zorgvuldig, en we maken altijd gebruik van een persoonlijke en uitgebreide intake. Zo zijn wij niet alleen zeker van de allerbeste kandidaten; zo kunnen wij ook een 100% match maken! 

Werken als office manager via ABCS 

Heeft u interesse in werken als office manager? Doorlopend zoekt ABCS ervaren en gemotiveerde medewerkers! Bekijk onze actuele vacatures op onze vacaturepagina. Zit er een passende vacature tussen? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog!

Appointments

Benieuwd wat onze professionele services voor jou kunnen betekenen?

Plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op jouw vraag.

Of neem contact op via: +31 (0)486 47 77 77

Daarom kies je ABCS

De drie voordelen op een rij

 • Bij jou op locatie-
  of op afstand inzetbaar

 • Voor korte termijn of
  lange periode inzetbaar

 • Een unieke poule met vaste,
  ervaren
  krachten

Diensten