Hoofd

Werving & selectie van office managers

Wij zoeken én vinden jouw ideale office manager

Ben je op zoek naar een goede office manager? Vanzelfsprekend ga jij voor de allerbeste kandidaat. Iemand die volledig past bij jouw wensen en eisen. Een office manager op wie jij blind kunt vertrouwen en die jou ontzorgt en ontlast. Maar hoe vind je deze topmedewerker? Schakel ABCS in voor de werving & selectie van jouw nieuwe office manager!

ABCS werft en selecteert office managers

Heeft jouw onderneming behoefte aan een nieuwe office manager? Bijvoorbeeld omdat jouw bedrijf een grote groei doormaakt of je binnen jouw bedrijf kampt met ziekte, zwangerschapsverlof of vakanties? Een goede office manager is van grote toegevoegde waarde voor jouw organisatie. ABCS is een wervings- en selectiebureau voor administratieve medewerkers. Wij werven en selecteren office managers die de leiders en managers van vandaag én morgen laten excelleren.

Zorgvuldig en persoonlijk selectieproces 

De werving & selectie van office managers is de core business van ABCS. Wij hebben jarenlange ervaring in het zoeken én vinden van de allerbeste kandidaten. Wij maken hierbij gebruik van onze opgedane kennis en ervaring én ons omvangrijke netwerk. Wij inventariseren jouw wensen en bekijken vervolgens welke kandidaten uit ons netwerk hierbij aansluiten. Het selectieproces gaat zorgvuldig, en we maken altijd gebruik van een persoonlijke en uitgebreide intake. Zo zijn wij niet alleen zeker van de allerbeste kandidaten; zo kunnen wij ook een 100% match maken! 

Contact met de consultants van ABCS 

Dankzij ABCS vindt jij de office manager die bij jou past, terwijl jij zich kunt focussen op jouw eigen werkzaamheden. Uiteraard bemiddelen wij op basis van ‘no cure, no pay’. Wil je informatie over het werven en selecteren van office managers óf wil je gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. Onze consultants vertellen je graag meer.

Werken als office manager via ABCS 

Heb je interesse in werken als office manager? Doorlopend zoekt ABCS ervaren en gemotiveerde medewerkers! Bekijk onze actuele vacatures op onze vacaturepagina. Zit er een passende vacature tussen? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog!