Bent u opzoek naar een tijdelijke secretaresse?

Tijdelijke secretaresse

Bent u op zoek naar een tijdelijke secretaresse voor bijvoorbeeld ziekte, zwangerschapsverlof, vakantie of een tijdelijke vacature, de tijdelijke secretaresses van ABCS staan voor u klaar!

Uitgebreide poule

ABCS heeft een uitgebreide poule van tijdelijke secretaresses.Hiermee kunnen wij onze klanten altijd naar volle tevredenheid van dienst zijn. Bij vervanging kunnen de tijdelijke secretaresses van ABCS snel ter plekke zijn om u op professionele wijze te helpen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het inzetten van een tijdelijke secretaresse in uw organisatie? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij vertellen u graag meer!

Werken als tijdelijke secretaresse via ABCS

Wil jij werken als tijdelijke secretaresse? Doorlopend zoekt ABCS ervaren en gemotiveerde tijdelijke secretaresses! Bekijk onze actuele vacatures op onze vacaturepagina. Zit er een passende vacature tussen? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog! 

Contact met ABCS

Dankzij ABCS vindt u de dé medewerker die bij ú past! Uiteraard bemiddelen wij op basis van ‘no cure, no pay’. Wilt u informatie over het werven en selecteren van personeel óf wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. 

Appointments

Benieuwd wat onze professionele services voor jou kunnen betekenen?

Plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op jouw vraag.

Of neem contact op via: +31 (0)486 47 77 77