ABCS Secretary Service

Werving & Selectie Personal Assistant

Wij zoeken én vinden jouw Personal Assistant

Voor de Werving & Selectie van een Personal Assistant ben je bij ABCS aan het juiste adres! Ben jij op zoek naar naar een bevlogen Personal Assisant, een professional die begrijpt wat jij bedoelt en passie heeft voor het vak? ABCS helpt jou graag met het maken van de juiste match!

 

ABCS het bureau voor de Werving & Selectie van jouw Personal Assistant

ABCS is een werving- en selectiebureau voor Personal Assistants. Wij geloven dat een organisatie pas de top kan bereiken door het inzetten van ervaren Personal Assistants, ABCS helpt je graag met het maken van de juiste match! Door onze jarenlange ervaring, kennis en het juiste netwerk vind jij de Personal Assistant die bij jou past. Uiteraard bemiddelen wij op basis van 'no cure, no pay'. 

Inhuren van Personal Assistant diensten

Naast de Werving en Selectie van Personal Assistants is het ook mogelijk om Personal Assistant diensten in te huren via ABCS. Wil je meer weten over het inhuren van deze diensten? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag meer!

Contact met ABCS 

Wil je informatie over de werving en selectie van een personal assistant óf wil je gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen je graag meer.

Werken als secretaresse via ABCS

Wil je werken als personal assistant? Doorlopend zoekt ABCS ervaren en gemotiveerde Personal Assistants! Bekijk onze actuele vacatures op onze vacaturepagina. Zit er een passende vacature tussen? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog!