Maak kennis met ABCS!

Zoveel meer dan een secretaresse of PA

Secretaresses & Office Professionals

ABCS is in 1991 opgericht door Elonique Dalhuisen. In de loop der jaren heeft het bedrijf steeds meer diensten toegevoegd aan haar dienstverlening. Inmiddels bieden wij een uitgebreid totaalconcept voor secretariële ondersteuning van verenigingen, stichtingen, brancheorganisaties en bedrijven. Wij zijn geen traditioneel secretariaatsbureau, want we bieden zoveel meer dan een secretaresse of personal assistant. Met onze verregaande kennis en jarenlange ervaring ontzorgen wij opdrachtgevers. Op de juiste momenten spelen wij in op de problemen en vraagstukken die bij onze opdrachtgevers leven. Wij volgen de ontwikkelingen in de veranderende secretariaatswereld op de voet, zodat wij altijd een passend en innovatief antwoord paraat hebben.Onze verenigingsprofessionals, virtual assistants, ambtelijk secretarissen en projectondersteuners bieden de allerbeste ondersteuning. Professioneel, flexibel én betrokken. Lees verder en leer ABCS beter kennen.

De mens staat centraal

Intermenselijk contact

In alle werkzaamheden van ABCS staat de mens centraal. Niet voor niets hechten wij veel waarde aan persoonlijk en intermenselijk contact. Zo is ons team geen eenheidsworst, maar bestaat het uit verschillende types. Iedereen mag vooral zichzelf zijn en doen waar zij energie van krijgt. Wat onze toppers wel gemeen hebben, is dat ze kundig en ervaren zijn. Ze zijn de bekende duizendpoten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, die aan een half woord genoeg hebben, die zich snel aanpassen en – nóg belangrijker – die bij hun opdrachtgever passen. Stuk voor stuk zijn onze medewerkers organisatietalenten en ondersteuners pur sang.

Perfecte match

Open cultuur en communicatie

Bij ABCS kan je rekenen op een open cultuur met open communicatie. Wij leveren geen standaard aanpak, maar kijken waar jouw vereniging, stichting, brancheorganisatie of bedrijf behoefte aan heeft. Zo maken wij de perfecte match. Wil je weten wat ABCS voor jou kan betekenen? Aarzel niet en maak een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij ontvangen je graag op ons prachtige kantoor in Escharen (nabij Grave). Het is gelegen in het buitengebied, omringd door beeldschone natuur. Heel graag tot ziens!

Maak kennis met het team

Ervaren en gedreven krachten.

Daarom kies je voor ABCS!

DE DRIE VOORDELEN OP EEN RIJ

 • Vertrouw op ons topteam
  met ervaren krachten

  Professioneel secretariaat met pragmatische en strategische aanpak

 • Voor korte termijn of
  lange periode inzetbaar

  Als bindend element en als schakel tussen uw organisatie en haar professionele omgeving.

 • Van standaard tot
  maatwerk oplossingen

  Volledige ontzorging op locatie of vanaf afstand

secretariële ondersteuning

Specialist in besturen van stichtingen en verenigingen.
ABCS creëert ruimte.