“Het voelt alsof we al jaren samenwerken”

Tim Peeters (Verhuisconsultant) van Mondial Van Dijk Verhuizingen

Goed beslagen ten ijs komen
Tim vertelt: “We verzorgen verhuizingen voor de zakelijke en particuliere markt. Omdat de particuliere markt steeds drukker werd, zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare, lokale partner die een goede eerste indruk kan overbrengen naar onze klanten en die ons kan ontzorgen. Die service hebben we gevonden bij de flexibele virtual assistants van ABCS. Zodra er een aanvraag binnenkomt krijgen particuliere klanten een reactie van de teamleden van ABCS. Dat kan telefonisch zijn of per e-mail. De dames zorgen - op afstand - voor de juiste intake, zodat wij goed beslagen ten ijs komen bij een eerste afspraak.”

Alle informatie is beschikbaar

Tim is blij dat Van Dijk de stap naar een virtual assistant team heeft gezet. “ABCS is een belangrijke schakel in het geheel. Als fulltime support professional zijn zij altijd beschikbaar om onze klanten te woord te staan. Dit zijn veelal nieuwe klanten en dat vraagt dus om een hele andere aanpak dan de zakelijke markt. ABCS weet als geen ander hoe ze dat moeten aanpakken. Zij plannen de afspraken in en verzamelen de eerste informatie. Dat zijn onder meer basisgegevens en een inventarisering van verhuiswensen, zoals het inpakken van inboedel of de opslag hiervan. Deze gegevens verwerken ze vervolgens in ons eigen systeem. Ideaal, want zo hoef ik voorafgaand een kennismakingsgesprek alleen maar een bestand te downloaden met alle verzamelde gegevens en heb ik alle benodigde informatie direct bij de hand.”

“Wat ik heel prettig vind is de onderlinge wisselwerking en betrokkenheid tussen ABCS en ons bedrijf"

Vanaf het eerste begin was er al een klik

We hebben dagelijks contact en spreken elkaar ook regelmatig face-to-face. Dat persoonlijke contact is zowel voor ons als voor ABCS erg belangrijk, want zo’n belangrijk onderdeel uitbesteden doe je natuurlijk niet zomaar. Daar is een goede klik en verstandshouding voor nodig. Gelukkig was die er eigenlijk al vanaf het eerste begin. Wat ook erg prettig is, is dat ze op een proactieve manier duidelijk maken hoe processen bijvoorbeeld verbeterd en vergemakkelijkt kunnen worden. We werken pas een jaar samen, maar het voelt alsof we al veel langer partners zijn.”