"ABCS heeft niet alleen de competenties, maar ook de knowhow om ons op hoog niveau te ondersteunen."

Domenique Zaunbrecher van Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen

Sinds april 2023 nemen wij het secretariaat van de Nederlandse Vereniging van Spoedeisende Hulp Artsen (NVSHA) over. De NVSHA is de wetenschappelijke beroepsvereniging van spoedeisende hulpartsen (SEH-artsen).

Vanuit ABCS ondersteunen wij de NVSHA dagelijks met diverse werkzaamheden, waaronder administratieve-, opleidings- en kwaliteitsvisitaties en de algemene ondersteuning van het bestuur en verschillende commissies. Ook zijn we betrokken bij het beheer van de ledencommunity en de website.

Specialisatie

Domenique: “De NVSHA is een beroepsvereniging met ongeveer 950 leden. ABCS biedt ons dagelijkse ondersteuning op verschillende gebieden, waarbij Angela, Liesbeth, Marjolein en Linda elk hun eigen specialisatie hebben.”

Ondersteuning op hoog niveau

“Wat de samenwerking waardevol maakt, is de transparante communicatie vanuit ABCS. Bij de overname van het secretariaat gaven zij openhartig aan welke uitdagingen zij tegenkwamen en hoe zij dit wilden aanpakken. Een vast aanspreekpunt zorgt voor efficiënte communicatie en ABCS heeft bewezen proactief en oplossingsgericht te handelen.

Daarnaast hebben ze niet alleen de competenties, maar ook de knowhow om ons op hoog niveau te ondersteunen. Ze hebben de omvang van onze vereniging snel begrepen en reageerden adequaat door de verantwoordelijkheden binnen het team te verdelen.”

Verbeterde kwaliteit

“We ervaren een verbeterde kwaliteit in onze visitaties en waarderen de proactieve, zorgvuldige aanpak van ABCS. De keuze voor ABCS als partner in secretariële ondersteuning blijkt een waardevolle en succesvolle zet te zijn geweest voor de NVSHA.”