“Wij hebben alle vertrouwen in de denkers én doeners van ABCS”

Peter den Biesen en Loek Otters van Huismerk Energie

Enkele jaren geleden hebben Peter den Biesen en Loek Otters Huismerk Energie opgericht. ABCS heeft het bedrijf sinds het allereerste begin ondersteund en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige energiemaatschappij. Peter vertelt in een interview wat ABCS voor hen heeft betekend.

Maak kennis met Huismerk Energie, leverancier van duurzame energie. Het bedrijf is in 2012 opgericht door Peter den Biesen en Loek Otters. Huismerk Energie begon met een handjevol medewerkers, en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige speler op de energiemarkt. Er werkt vijftig man personeel en de teller staat inmiddels op meer dan 120.000 aansluitingen in Nederland. Elonique, Esther en Angelien van ABCS hebben Huismerk Energie ondersteund gedurende de start-up fase en scale-up fase. Peter vertelt er meer over.

Naar behoefte opschalen

“Tijdens de opstart van Huismerk Energie hadden we behoefte aan goede ondersteuning van een personal assistant. Ik kende Elonique al, want we hadden in het verleden al eerder samengewerkt. Hierdoor was het knip en klaar dat ik weer met Elonique in zee wilde. Elonique is flexibel, professioneel én klantgericht; precies wat ik zoek in een secretaresse of personal assistant. En helemaal prettig: omdat Elonique werkt vanuit ABCS, kunnen we ook gebruikmaken van de andere ervaren medewerksters. Er kan gemakkelijk opgeschaald worden wanneer daar behoefte aan is, en dat is prettig!”

Ondersteuning van ABCS

“ABCS heeft ons de afgelopen jaren bij tal van zaken ondersteund, zowel op het gebied van secretariaat, personal assistant (en virtual assistant!) en aftersales. Zo was ABCS het eerste aanspreekpunt voor onze zakelijke en particuliere klanten. De dames hadden het eerste contact, maar een speciaal projectteam van ABCS nam ook de verdere afhandeling voor haar rekening, zoals service calls en klanttevredenheid. ABCS behandelde digitale aanvragen en coördineerde deelprojecten. Ook hebben we veel ondersteuning gehad toen we het label De Groene Stroomfabriek wilden opzetten. Momenteel is Esther van ABCS nog actief betrokken bij onze Raad van Commissarissen. Ze is aanwezig bij de vergaderingen en hier notuleert ze. Esther doet dit erg goed en ze springt vertrouwelijk om met de soms gevoelige informatie die aan bod komt.”

Zoveel meer dan een secretaresse of personal assistant

Peter besluit: “Ik kan het iedereen aanraden om ABCS in te schakelen. Het bedrijf is zoveel meer dan een secretaresse of personal assistant; de medewerksters verdiepen zich in jouw business en kunnen met je meedenken. Ze groeien mee met de fases waarin jouw bedrijf zich bevindt. Ze passen zich aan de omstandigheden aan en bieden begeleiding en assistentie daar waar nodig. De dames zijn stuk voor stuk enthousiast en prettig in de omgang. Bovendien investeert ABCS in training, opleiding, kennis en IT, zodat het steeds nieuwe kennis vergaart en op de hoogte is van de actuele ontwikkelingen. Wij hebben alle vertrouwen in de denkers én doeners van ABCS!”

Appointments

Benieuwd wat onze professionele services voor jou kunnen betekenen?

Plan direct een afspraak. Je krijgt binnen 24 uur een passend advies of antwoord op jouw vraag.

Of neem contact op via: +31 (0)486 47 77 77