Virtual Assistant inhuren

Een virtual assistant inhuren kosten geen geld, maar levert jou geld op.

Werk gaat tegenwoordig 24/7 door. Mails, telefoontjes, afspraken inplannen, Teams-meetings, social media ga zo maar door. Samen met een overvolle agenda zie je soms de bomen door het bos niet meer. Heb je er al eens over nagedacht om een Virtual Assistent in te huren? 
Wij leggen je graag uit wat een Virtual Assitant voor jou kan betekenen.

TWIJFEL JIJ NOG OF JE EEN VA NODIG HEBT?

Bekijk dan deze checklist:

  • Wil jij ’s avonds niet meer hoeven werken?
  • Wil jij minder stress?
  • Wil jij meer tijd overhouden?
  • Wil jij een gestructureerd secretariaat?
  • Wil jij jouw bedrijf laten groeien?
  • Wil jij meer geld verdienen?
  • Wil jij een flexibele hulp die jou ontzorgt?

Gun jezelf een VA. Een Virtual Assistent helpt jou bij het creëren van overzicht, agendabeheer, klantcontact, social media beheer, e-mailmanagement en nog veel meer. Laat ons jou helpen!

HET KOST GEEN GELD, HET LEVERT GELD OP
Een Virtual Assistent is het verlengstuk van jouw bedrijf. Ze worden ook wel Personal Assistants, ondersteuning op afstand, officemanagers, secretaresses of ‘extra paar handjes’ genoemd. Een VA denkt met je mee en pakt ‘ad hoc’, onmogelijke deadlines en last minute zaken direct op.

Daarnaast geeft werken met een Virtual Assistent jou de tijd om aan jouw bedrijf te bouwen en je bezig te houden met de core business. Een Virtual Assistent zorgt voor rust, minder stress en afname van de werkdruk die jij momenteel voelt. Met jouw handen vrij om je te richten op nieuwe projecten/opdrachten, resulteert dit keer op keer in bedrijfsgroei.

WAT KAN EEN VIRTUAL ASSISTANT VOOR JOU BETEKENEN? 
Is het nog niet helemaal duidelijk waar je een Virtual Assistent voor kunt inzetten? Een Virtual Assistent is flexibel inzetbaar en neemt taken over waaraan jij jouw tijd niet zou moeten besteden. Denk hierbij aan e-mailmanagement, agendabeheer, klantcontact en het inplannen/faciliteren van vergaderingen. Naast deze praktische klusjes, neemt een VA ook het social media beheer en het onderhoud van jouw website over als dit gewenst is. Het belangrijkste is dat jij je kunt focussen op jouw bedrijf.

HOE WERKT HET INHUREN VAN EEN VIRTUAL ASSISTANT?
Heb je geen werk? Dan heb je ook geen kosten. Heb je het extra druk? Dan schakel je jouw Virtual Assistent direct wat extra uurtjes in. ABCS biedt VA service waarin service centraal staat. Onze Virtual Assistents zorgen ervoor dat jouw secretariaat altijd ‘up-and-running’ is. Samen streven we naar het beste resultaat, groei en een vlekkeloze samenwerking. Wij geven jou fulltime service tegen parttime kosten.

Neem vrijblijvend contact met ons op of kijk op onze Virtual Assistents pagina voor meer informatie.