Receptioniste / Front office medewerker (m/v)

Cuijk - 24 uur - DEZE VACATURE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD

Ben jij een aanpakker? Een snelle schakelaar die positief en probleemoplossend denkt? En een gastheer of gastvrouw die het ijzersterke familiegevoel van onze opdrachtgever uitstraalt naar klanten, leveranciers en medewerkers? Lees dan snel verder!

Voor een van onze opdrachtgevers gevestigd te Cuijk zijn wij op zoek naar nieuwe medewerker. Als Front office medewerker / receptioniste ondersteun je het bedrijf niet alleen achter de schermen, maar ben je ook het eerste aanspreekpunt voor gasten en bezoekers. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Receptiebeheer, zoals de telefoon beantwoorden en bezoekers verwelkomen en te woord staan;
 • Faciliterende werkzaamheden voor het managementteam;
 • Administratieve taken zoals het verwerken van personeelsuren, productieorders en facturen;
 • Het beheer en de uitgifte van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Dit zien we graag:

 • Goede communicatieve- en computervaardigheden met MS-office;
 • Een energieke service- en klantgerichte instelling met een glimlach;
 • Stressbestendig en teamspeler in hart en nieren;
 • Een flexibele instelling;
 • Een gestructureerde en probleemoplossende manier van werken;
 • Een aantal jaren aantoonbare werkervaring met verschillende administratieve systemen, bij voorkeur binnen een technisch bedrijf;
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau.

 

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf, een baken van metaal. Al meer dan zestig jaar. Zij co-engineeren, verwerven en bewerken materialen. Maar ze stellen ook samen om de materialen daarna compleet af te leveren. ‘Making metal matter’, dat is hun motto. En dat doen zij met teamwork, de nieuwste technieken, de beste materialen en een goede portie kennis in huis.

Making you matter

Wat maakt werken bij dit bedrijf zo leuk? Je krijgt een afwisselende baan binnen een gezonde organisatie. Je komt terecht in een hecht team dat aanvoelt als een tweede familie en altijd voor je klaar staat. En natuurlijk kun je ook rekenen op een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Wij vragen een minimale beschikking van 16 uur op de werkdagen dinsdag en vrijdag. Dit kan, afhankelijk van jouw werkachtergrond en ervaring, uitgebreid worden met 8 uur op  maandag of donderdag.

Kom jij het team versterken?
Je kunt wat ons betreft morgen al beginnen! Maar wij willen eerst weten wat jouw toegevoegde waarde is en waarom we juist voor jou moeten gaan! Naast jouw motivatiebrief ontvangen wij graag jouw CV voorzien van een foto. 

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! 

Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur je sollicitatiebrief en CV naar ons via onderstaande button