Junior assistant

Traineeship door heel Nederland - 32-40 - DEZE VACATURE IS INMIDDELS SUCCESVOL INGEVULD

Young professionals en stagiaires opgelet, you are looking for us!

Ben jij een young professional en net klaar met je studie in de richting van (management) assistant? Of ben je nog aan het studeren en op zoek naar een toffe stageplek? Dan zoek jij ons en wij jou!

Even voorstellen
Wij zijn ABCS. Een bureau dat zich richt op het ondersteunen van projectorganisaties, bedrijven, stichtingen en verenigingen. Maar ook organiseren we veel toffe events en vergaderingen. Ons bedrijf groeit hard, is altijd in ontwikkeling en richt zich op de toekomst. Onder ABCS hebben wij nog twee andere labels. Clubp, het online platform voor en door support professionals. Gericht op kennisdelen en vermenigvuldigen van de nieuwste bedrijfskundige informatie en skills. En EVA, waarbij wij ons volledig focussen op de bemiddeling van support professionals, zoals management assistants, personal assistants, (directie)secretaresses en meer. Maar nog belangrijker: wij werken samen in een hecht en gezellig team, maar er ontbreekt nog iemand. En dat ben jij!

Waarom jij bij ons wil werken (of stagelopen)
Jij bent een young professional en op zoek naar die ene écht toffe baan als junior (management) assistant. Uiteraard snappen wij dat je nog niet alle ervaring van de wereld hebt. Wij creëren een omgeving waar jij kunt groeien en bloeien. Je mag ontzettend veel leren en jezelf ontwikkelen. En, wij hopen ook van jou te mogen leren! En waarom jij verder voor ons wil werken? Here we go:

 • Werken in een uitdagende werkomgeving met (te) gezellige collega’s.
 • Heel veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Jouw leuke initiatieven en ideeën worden mega gewaardeerd.
 • Doorgroeimogelijkheden waar jouw hart sneller van gaat kloppen.
 • Samenwerken met inspirerende opdrachtgevers.
 • En niet te vergeten: onze leuke vrijdagmiddagborrels om de week mee af te sluiten!

Wat mag je doen?
We zeiden het al: je gaat veel leren en veel ervaring opdoen. Wij vinden het belangrijk om te kijken wat er bij jou past in combinatie met waarin je wil groeien. Daarnaast is bij ons geen dag hetzelfde. Jij als junior (management) assistant bent het aanspreekpunt voor projecten waar jij ondersteuning aan biedt. Je beheert agenda’s, maakt planningen en toffe presentaties. Maar ook houd je je bezig met het organiseren van interessante (online en internationale) events en vergaderingen. Hoe leuk is dat?! En daarnaast ben jij gewoon dé go-to person en regelt erop los!

Wij zoeken jou!
Ben je al enthousiast én kun jij het onderstaande lijstje grotendeels afvinken?

 • Je bent fulltime (of 32 uur) per week beschikbaar.
 • Jouw sociale en communicatieve skills zijn groot.
 • Jij kan makkelijk schakelen en inspelen op verschillende situaties.
 • Nederlands beheers je goed, maar ook Engels gaat je goed af.
 • Je bent leergierig, ambitieus en houdt van een uitdaging.
 • Enige ervaring in MS Office 365 is een pluspunt!

Ja? Dan ben jij de junior (management) assistant óf stagiaire die wij zoeken! Wacht niet langer met solliciteren en wij hebben zin om jou te leren kennen. Tot snel!

 

Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur je sollicitatiebrief en CV naar ons via onderstaande button