Hoofd

Werving & selectie

Wij zoeken én vinden jouw ideale match

Ben je op zoek naar goed personeel? Iemand die volledig past bij jouw wensen en eisen. Iemand waarop je blind kunt vertrouwen. ABCS helpt je graag met het vinden van jouw nieuwe medewerkers!

ABCS werft en selecteert 

Heeft jouw bedrijf behoefte aan een nieuwemedewerkers? Bijvoorbeeld omdat jouw bedrijf een grote groei doormaakt. ABCS is een wervings- en selectiebureau voor office professionals. Wij werven en selecteren topmedewerkser die jou helpen aan uw bedrijf te bouwen.

Zorgvuldig en persoonlijk selectieproces 

De werving & selectie van personeel is de core business van ABCS. Wij hebben jarenlange ervaring in het zoeken én vinden van de allerbeste kandidaten. Hierbij maken wij gebruik van onze opgedane kennis en ervaring én ons omvangrijke netwerk. Wij maken altijd gebruik van een persoonlijke en uitgebreide intake. Zo zijn wij niet alleen zeker van de allerbeste kandidaten; zo kunnen wij ook een 100% match maken! 

Contact met ABCS 

Dankzij ABCS vind je dé medewerker die bij jou past! Uiteraard bemiddelen wij op basis van ‘no cure, no pay’. Wil je informatie over het werven en selecteren van personeel óf wil je gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. 

Werken via ABCS 

Doorlopend zoekt ABCS ervaren en gemotiveerde medewerkers! Bekijk onze actuele vacatures op onze vacaturepagina. Zit er een passende vacature tussen? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog!