Hoofd

Werving & selectie

Wij zoeken én vinden uw ideale match

Bent u op zoek naar goed personeel? Iemand die volledig past bij uw wensen en eisen. Iemand waarop u blind kunt vertrouwen. ABCS helpt u graag met het vinden van uw nieuwe medewerkers!

ABCS werft en selecteert 

Heeft uw bedrijf behoefte aan een nieuwemedewerkers? Bijvoorbeeld omdat uw bedrijf een grote groei doormaakt. ABCS is een wervings- en selectiebureau voor office professionals. Wij werven en selecteren topmedewerkser die u helpen aan uw bedrijf te bouwen.

Zorgvuldig en persoonlijk selectieproces 

De werving & selectie van personeel is de core business van ABCS. Wij hebben jarenlange ervaring in het zoeken én vinden van de allerbeste kandidaten. Hierbij maken wij gebruik van onze opgedane kennis en ervaring én ons omvangrijke netwerk. Wij maken altijd gebruik van een persoonlijke en uitgebreide intake. Zo zijn wij niet alleen zeker van de allerbeste kandidaten; zo kunnen wij ook een 100% match maken! 

Contact met ABCS 

Dankzij ABCS vindt u de dé medewerker die bij ú past! Uiteraard bemiddelen wij op basis van ‘no cure, no pay’. Wilt u informatie over het werven en selecteren van personeel óf wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. 

Werken via ABCS 

Doorlopend zoekt ABCS ervaren en gemotiveerde medewerkers! Bekijk onze actuele vacatures op onze vacaturepagina. Zit er een passende vacature tussen? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog!