ABCS Secretary Service

Werving & selectie secretaresse

Wij zoeken én vinden uw ideale match!

Voor de Werving & Selectie van een secretaresse bent u bij ABCS aan het juiste adres.
Het werven van een goede secretaresse is een uitvoerig proces en niet uw “core business”. Uiteraard wilt u de beste kandidaat, maar hoe “vindt” u de top secretaresse die bij ù past? Schakel ABCS in voor de werving & selectie van uw nieuwe secretaresse. Met al onze secretaresses voeren wij een uitvoerig intakgesprek; wij kijken verder dat de CV. Wil u meer weten over onze werwijze? Wij helpen u graag bij het vinden van uw secretaresse voor nu en de toekomst.

ABCS werft en selecteert secretaresses

ABCS is een wervings- en selectiebureau voor office professionals. Wij werven en selecteren secretaresses die de leiders en managers van vandaag én morgen laten excelleren. ABCS heeft jarenlange kennis, de ervaring en het juiste netwerk. Dagelijks selecteren wij de beste secretaresses. Dankzij ABCS vindt u de secretaresse die bij ú past, terwijl u zich kunt focussen op uw eigen werkzaamheden. Uiteraard bemiddelen wij op basis van ‘no cure, no pay’.

Contact met ABCS 

Wilt u informatie over het werven en selecteren van een secretaresse óf wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer.
 

Werken als secretaresse via ABCS

Wilt u werken als secretaresse? Doorlopend zoekt ABCS ervaren en gemotiveerde secretaresses! Bekijk onze actuele vacatures op onze vacaturepagina. Zit er een passende vacature tussen? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog!